Sonera Avustaja

Ohjeet ja vinkit

Ohjattu sivulta Sonera Internet Avustaja

Nopeaa ja maksutonta tukea laajakaista-asiakkaille kellon ympäri!

Avustaja ratkoo automaattisesti laajakaistan ongelmatilanteita. Kyseessä on ohjelma, joka toimii taustalla tietokoneellasi ja löytää sekä korjaa mahdolliset ongelmat. Avustaja auttaa esimerkiksi internetyhteyden, langattoman yhteyden, internetselaimen ja sähköpostin kanssa.

Lataa Avustaja ilmaiseksi tietokoneellesi alla olevasta linkistä. Näin saat apua yhteysongelmiin silloinkin, jos yhteytesi ei toimi lainkaan.

Sonera Avustaja

Avustaja auttaa

• Tarkistamalla ja korjaamalla automaattisesti verkkoyhteyden, internetselaimen, ja laajakaistamodeemin asetukset
  • Tarkistamalla ja korjaamalla sähköpostin asetukset
  • Luomalla sähköpostitilin sähköpostiohjelmaan
  • Langattoman verkon luomisessa