Tyytyväisyystakuu

Ohjeet ja vinkit

Pääartikkeli: Liikkuva laajakaista

Tällä sivulla käsitellään Liikkuvan laajakaistan Tyytyväisyystakuuta. Tyytyväisyystakuu tarkoittaa oikeutta testata Liikkuvaa laajakaistaa eli nettitikkua.

Kuvaus

Mikäli et ole tyytyväinen Soneran Liikkuvaan laajakaistaan, voit irtisanoa sen veloituksetta 14 vuorokauden sisällä vastaanotettuasi laitteen. Tyytyväisyystakuuseen perustuvan irtisanomisen ehtona on, että palautat laitteen myyntipakkauksineen uutta vastaavassa kunnossa. Voit kuitenkin testata laitetta.

Liittymän puhelut, viestit, käyttö ulkomailla sekä muut käyttömaksut eivät sisälly tyytyväisyystakuuseen, vaan ne veloitetaan normaalisti. Huomioithan, että tyytyväisyystakuu koskee vain nettitikun kanssa myytävää Liikkuvaa laajakaistaa ja on käytettävissä kerran kalenterivuoden aikana.

Laitteen palauttaminen

Huom! Ennen kuin palautat laitteen, huomioithan seuraavat asiat:

Suosittelemme, että kokeilet nettitikkua eri vuorokauden aikoihin, koska tiedonsiirron nopeus voi vaihdella. Nopeuteen vaikuttaa mm. etäisyys tukiasemasta, signaalin voimakkuus sekä tukiasemassa olevien käyttäjien määrä.

Tuletko käyttämään Liikkuvaa laajakaistaa vain kyseisellä paikalla, missä testasit sitä?
 • EN, käytät nettiä myös matkoilla, mökillä jne: Soneralla on erittäin kattava matkapuhelin- ja 3G-verkko, nettitikku on erinomainen vaihtoehto liikkuvaan nettikäyttöön.
 • Onko sinulla käyttöönotossa tai käytössä ongelmia? Katso lisätietoa Ongelmatilanteet-sivulta
 • KYLLÄ: tarkista 3G-verkon saatavuus kuuluvuuskartasta.
  • Mikäli 3G-verkkoa ei ole saatavilla
   • Liikkuvaa laajakaistaa voi käyttää kaikkialla Soneran matkapuhelinverkon alueella, 3G-verkon ulkopuolella netin nopeus on hitaampi/kohtalainen
   • Voit tiedustella 3G-verkon laajenemista tulevaisuudessa teknisestä tuestamme
  • jos 3G-verkko löytyy, mutta sinulla on käyttöönotossa tai käytössä ongelmia, katso lisätietoa Ongelmatilanteet-sivulta

Mikäli kuitenkin päätät palauttaa laitteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat tarkemmat toimintaohjeet palautusta varten.

Huom! Laitteen vastaanottamisesta tai ostohetkestä tulee olla kulunut enintään 14 vrk. Mikäli aikaa on kulunut enemmän, ei tyytyväisyystakuu ole enää voimassa.

Katso myösOhjeet