Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Laajakaista > Tiedostojen siirto Internet Explorerilla

Tiedostojen siirto Internet Explorerilla

Ohjeet ja vinkit

Pystyt siirtämään tiedostoja kotisivuillesi käyttäen Internet Explorer -selainta. Tämä ohje ei käsittele Mozilla Firefox -selainta. Näin vältyt erillisen FTP-ohjelman asentamiselta.

Internet Explorer 6

1. Avaa Internet Explorer ja kirjoita osoitteeksi ftp://personal.inet.fi.
2. Palvelin kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käytä niitä, joilla kotisivutila on tilattu.
3. Tämän jälkeen voit siirtää tiedostoja kotisivuille selainikkunan kautta kuten Windowsissa normaalistikin, esim. kopioi/liitä.

Internet Explorer 7 ja 8

1. Avaa Internet Explorer ja kirjoita osoitteeksi ftp://personal.inet.fi.
2. Palvelin kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käytä niitä, joilla kotisivutila on tilattu.
3. Kun sivu avautuu, valitse Sivu > Avaa FTP-kohde resurssienhallinnassa.
4. Palvelin kysyy uudelleen käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käytä jälleen niitä, joilla kotisivutila on tilattu.
5. Tämän jälkeen voit siirtää tiedostoja kotisivuille tiedostoikkunan kautta kuten Windowsissa normaalistikin, esim. kopioi/liitä.