Sonera Viihteen mukana toimitetaan palvelureitittimen lisäksi myös digiboksi. Verkkotallennusominaisuus on käytössä ainoastaan peruskanavilla, mutta erillinen kovalevy mahdollistaa myös maksukanavien tallentamisen. Tarkempaa tietoa kovalevylle tallentavasta digiboksista löydät täältä.

Motorola 1853

Motorola 1853

Digiboksi toimitetaan sekä ”perusboksina” että maksukanavienmaksukanavien tallentamisen mahdollistavana boksina. Maksukanavien tallentaminen mahdollistetaan erikseen toimitettavalla kovalevyllä, joka asennetaan liu’uttamalla levy digiboksin pohjassa olevaan, kovalevyä varten tehtyyn lohkoon kuvan osoittamalla tavalla.

Huom! Digiboksiin voidaan asentaa vain Motorolan VIP1853:a varten tehty kovalevy. Kovalevy on maksullinen lisävaruste, jonka voit tilata asiakaspalvelustamme.

Digiboksin takapaneelin esittely

1. ETHERNET – Kytketään palvelureitittimeen tai modeemiin
  2. USB – Tarkoitettu huoltokäyttöön. Laite ei tue muita ulkoisia kovalevyjä tai muistitikkuja
  3. HDMI – Televisioliitännälle (digitaalinen HDTV).
  4. TOSLINK – Digitaalisten äänentoistolaitteiden optiselle liitännälle (esimerkiksi kotiteatterilaitteet).
  5. SCART (TV) – Televisioliitännälle (analoginen televisio)
  6. SPDIF – Digitaalisten äänentoistolaitteiden liittämiseen (esimerkiksi kotiteatterilaitteille)
  7. POWER – Kytke virtajohto tähän, 5V:n jännite.
  8. Virtakytkin – Kytkin digiboksin virran sulkemiselle ja käynnistämiselle.

Motorola 1003

Motorola 1003 on 1853:a edeltävä digiboksi.

Digiboksin takapaneelin esittely

1. ETHERNET – Kytketään palvelureitittimeen tai modeemiin
2. HDMI – Televisioliitännälle (digitaalinen HDTV).
3. SCART (TV) – Televisioliitännälle (analoginen televisio)
4. SPDIF – Digitaalisten äänentoistolaitteiden liittämiseen (esimerkiksi kotiteatterilaitteille)
5. POWER – Kytke virtajohto tähän, 5V:n jännite.
6. USB – Tarkoitettu huoltokäyttöön

Paketin sisältö

Sonera Viihteen digiboksi

Kaikki pakkauksiin kuuluvat Ethernet-kaapelit ovat ns. suorakytkentäkaapeleita ja keskenään samankaltaisia mahdollisia värikoodeja lukuun ottamatta. Pidemmän Ethernet-kaapelin voi hankkia hyvinvarustetusta alan liikkeestä, mikäli mukana tuleva ei riitä.

• 1 digiboksi (Motorola 1003 tai Motorola 1853)
  • 1 virtalähde
  • 1 kaukosäädin
  • 2 AAA-paristoa
  • 1 Ethernet-kaapeli
  • 1 SCART-kaapeli
  • 1 HDMI-kaapeli

Ulkoisten tallentimien kytkeminen

Voit kytkeä ulkoisen tallentimen digiboksin ja television väliin, mikäli haluat tallentaa digiboksin kautta tulevia lähetyksiä. Tällöin digiboksilta tuleva SCART-kaapeli kytketään ulkoisen tallentimen AV-sisääntulo-liitäntään ja televisio tallenninlaitteen ulostuloliitäntään.

Laitteen USB-portteihin ei voi liittää ulkoisia tallennusvälineitä.

Ulkoiset kaiuttimet

Ulkoiset kaiuttimet voidaan kytkeä stereoiden tmv. kautta digiboksin RCA-liitännällä tai HDMI-liitännällä. Ulkoisten kaiuttimien käyttö vaatii oman vahvistimen.