Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Laajakaista > Sonera Tietoturvan asennus

Sonera Tietoturvan asennus

Ohjeet ja vinkit

Ohjeet Mac OS X -asennukseen löydät artikkelista Sonera Tietoturvan asennus (Mac OS X)

1. Lataa asennusohjelma ja käynnistä se. Pidä internet-yhteys päällä asennuksen ajan. Valitse asennuskieleksi joko suomi, ruotsi tai englanti, jonka jälkeen paina ”Seuraava”
2. Seuraavaksi tulee hyväksyä käyttöoikeussopimus eli lisenssiehdot. Lue lisenssiehdot

ja valitse ”Hyväksy”.

3. Avautuvaan ikkunaan tulee kirjoittaa Sonera Tietoturva -tilauksen yhteydessä saamasi 20 merkkiä pitkä lisenssikoodi eli tilausavain. Lisenssikoodin voi syöttää väliviivoin tai ilman. Valitse tämän jälkeen

”Seuraava”.

4. Valitse Seuraava.
5. Tämän jälkeen näytölläsi ilmestyy ikkuna, joka kertoo mahdollisuudesta lähettää tietoja automaattisesti reaaliaikaiseen verkkoon analysoitavaksi. Suosittelemme valitsemaan Kyllä. Tee tarvittavat valinnat ja valitse Seuraava.
6. Tietoturvan asennus alkaa nyt ja siitä ilmoittava ikkuna avautuu

tietokoneelle.

7. Ohjelman asennettua klikkaa lopuksi avautuvasta ikkunasta ”Sulje”.
8. Sonera Tietoturvan asennus on nyt valmis.

Lapsilukon määrittäminen

Asennuksen jälkeen voit myös määrittää lapsilukon asetukset. Lapsilukolla voit suojata internetsisältöä näkymästä tai rajoittaa tietokoneen käyttöä niin halutessasi.