Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Laajakaista > Selaimen asetukset, Firefox

Selaimen asetukset, Firefox

Ohjeet ja vinkit

Tässä ovat oikeat asetukset Firefox-selaimelle. Asetukset ovat oletuksena kunnossa, voit kuitenkin määrittää haluamasi asetukset manuaalisesti.

Avaa selain, valitse Työkalut > Asetukset.

Eteesi avautuu Asetukset -ikkuna.

Firefox
Internet-asetukset
Yleiset Sivun tärkeimmät asetukset ovat kotisivun osoite ja ladattavien tiedostojen sijainti. Kotisivu määrittää sivun, joka avautuu ensimmäisenä selainta avattaessa.
Välilehdet Normaalisti näihin asetuksiin ei tarvitse tehdä muutoksia.
Sisältö Normaalisti näihin asetuksiin ei tarvitse tehdä muutoksia.
Ohjelmat Voit määrittää eri tiedostotyyppien avaamiseen käytettävät ohjelmat.
Tietosuoja Tällä välilehdellä voit määrittää miten Firefox-selain säilyttää historia- ja evästetietoja.
Turvallisuus Normaalisti näihin asetuksiin ei tarvitse tehdä muutoksia.
Lisäasetukset Verkkoyhteyksien asetuksia voi muuttaa valitsemalla Lisäasetukset-välilehdellä kohdan Verkko ja painamalla Asetukset-painiketta.
Lähiverkkoasetukset – normaalikäytössä Ei välityspalvelinta -asetus kannattaa pitää valittuna.