Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Laajakaista > Sähköpostiasetukset

Sähköpostiasetukset

Ohjeet ja vinkit

Tällä sivulla on yleisiä sähköpostin asetuksiin liittyviä tietoja.

Sähköpostin käyttämiseen määritellään aina käyttäjätietojen lisäksi lähtevän ja saapuvan postin palvelimet.

Saapuvan postin palvelin (POP3/IMAP4): mail.inet.fi
  • Portti: 143 (IMAP4) / 110 (POP3)
  • Portti: 993 (IMAP4 SSL-salaus) / 995 (POP3 SSL-salaus)
Lähtevän postin palvelin: mail.inet.fi
  • Portti: 25
  • Portti: 465 (SSL-salaus)

Sähköpostiohjelmien asetukset

Täältä voit tarkistaa ohjeet käyttämäsi sähköpostiohjelman käyttöä varten.

Tietoturva-asetukset sähköpostille

Soneran sähköposti tukee SSL-salausta ja SMTP-kirjautumista (SMTP AUTH -protokolla).

SSL-salaus turvaa sähköpostiliikenteen asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä. SMTP-kirjautumisen ansiosta voit käyttää Soneran lähtevän postin palvelinta minkä tahansa palveluntarjoajan verkossa.

Varmistaaksemme sähköpostin turvallisen käytön ja vähentääksemme roskapostin määrää, käytämme seuraavia menetelmiä:

• Tuleva sähköpostiliikenne: mustat listat (RBL), spam-filtteri ja virusfiltteri.
  • Lähtevä sähköpostiliikenne: spam-filtteri, virusfiltteri sekä vastaanottajamäärien ja lähetysmäärien rajoitukset.

Portit

Käyttötapa POP3 IMAP4
lähtevä posti 25 25
lähtevä posti, autentikointi & SSL 465 465
saapuva posti 110 143
saapuva posti, SSL 995 993