Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Matkapuhelin > Nettiyhteyden muodostaminen Mobile Partner -ohjelmalla

Nettiyhteyden muodostaminen Mobile Partner -ohjelmalla

Ohjeet ja vinkit

Tällä sivulla opastetaan, kuinka Huawei-nettitikun Mobile Partner -yhteysohjelmalla muodostetaan nettiyhteys.

Yhteyden muodostaminen

1. Käynnistä Mobile Partner -ohjelma.
2. Syötä PIN-koodi, kun yhteysohjelma kysyy sitä ohjelman avaamisen yhteydessä. Odota, että liittymä rekisteröityy verkkoon. Yhdistä -painikkeella saat avattua nettiyhteyden.
3. Odota, että yhteys muodostuu, ennenkuin avaat selaimen/sähköpostiohjelman.
4. Kun haluat lopettaa netin käytön, katkaise yhteys Katkaise-painikkeella.

Internet- ja yhteysasetusten muuttaminen

Lue lisää aiheesta sivulla: Mobile Partner -asetukset

Katkaise yhteys nettiin ennen asetusten muuttamista.