Minun Sonera

Ohjeet ja vinkit

Minun Sonera -liittymä on matkapuhelinliittymä, joka laskutetaan joko perus- tai pakettihinnoittelun mukaisesti. Perushinnoittelussa maksat puheluista ja viesteistä käytön mukaan. Pakettihinnoittelussa maksat valitsemiesi pakettien mukaiset maksut.

Huom! Minun Sonera -liittymä on poistunut uusmyynnistä eikä liittymän paketteja voi enää muokata. Tämä koskee puhe-, viesti- ja nettipakettien lisäksi multimediaviesti- ja videopuhelupaketteja. Minun Sonera -liittymään ei ole enää mahdollista yhdistää Sonera Laitesopimusta.

Mikäli haluat päivittää liittymäsi paketteja tai hankkia uuden laitteen Sonera Laitesopimuksella, tulee sinun siirtyä Sonera Sopiva -liittymään. Jos haluat poistaa kaikki paketit, tulee sinun siirtyä käytön mukaan veloitettavaan Sonera Perus -liittymään.

Minun Sonera -liittymä säilyy voimassa entisellään, jos et tee siihen yllämainittuja muutoksia. Voit jatkossakin tilata ja muokata tiettyjä lisäpalveluja ilman liittymätyypin vaihtoa (esim. Spotify ja Kamu).

Liittymätyypin muuttaminen

Voit muuttaa Minun Sonera -liittymän Sonera Sopiva -liittymäksi Verkkokaupassa, kauppiaan luona tai asiakaspalvelun kautta. Liittymätyypin muuttamisesta ei peritä maksuja.

Hinnat

Lue lisää aiheesta: Hinnastotiedot sonera.fillä

Jos olet hankkinut Minun Sonera -liittymän määräaikaisella laitesopimuksella ennen 6.5.2009, löydät puhepakettien hinnat Omilta Sivuilta, kauppiaalta tai asiakaspalvelusta. 6.5.2009 ja sen jälkeen tehdyissä laitesopimuksissa laite- ja puhepakettimaksut on eritelty omille riveilleen laskulla.

Laskutus

Perushinnoitellusta liittymästä laskutetaan liittymän perus- eli kuukausimaksu sekä puhelut ja viestit käytön mukaan. Pakettihinnoitellussa liittymässä puhepaketin kuukausimaksu sisältää liittymän perus- eli kuukausimaksun sekä valitun paketin mukaisen minuuttimäärän. Tekstiviestipaketin kuukausimaksu sisältää valitun paketin mukaisen viestimäärän.

Puhepakettiin sisältyvistä puheluista ei veloiteta aloitusmaksua ja laskutus tapahtuu sekuntiperusteisesti. Puhepaketin ylimenevistä puheluista laskutetaan puhelun aloitusmaksu ja puhelut veloitetaan minuuttiveloitteisesti. Puhepaketin ylimenevä minuuttimäärä ilmoitetaan laskulla.

Ongelmatilanteet

Lue lisää aiheesta sivulla: Yleisiä matkapuhelinliittymään liittyviä ohjeita
Lue lisää aiheesta sivulla: Matkapuhelinliittymän vikatilanteet

Katso myös
Ohjeet