Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Matkapuhelin > Matkapuhelimen vikatilanteet

Matkapuhelimen vikatilanteet

Ohjeet ja vinkit

Vikapalvelu auttaa tilanteissa, joissa ongelman syy on Soneran palveluissa tai verkoissa. Tällöin kannattaa kuitenkin ensin tarkistaa, onko aiheesta lisätietoa häiriötiedotteissa. Tarkista myös laitteesi asetukset ja toimivuus, sillä useimmiten ongelma ja sen ratkaisu löytyvät sieltä.

Jos liittymäsi ei toimi tai siinä on häiriöitä, voit yrittää paikantaa vian itse testaamalla rajoittuuko vika laitteeseen vai liittymään. Suosittelemme, että sammutat puhelimesi tai tietokoneesi ja käynnistät sen uudelleen. Tämä toimenpide auttaa useimpiin vikatilanteisiin. Seuraavaksi voit kokeilla SIM-kortin toimivuutta toisessa laitteessa. Mikäli vika ei korjaannu, voit tehdä tarvittaessa vikailmoituksen Omilta Sivuilta asiakaspalvelun asiantuntijoille.

Yleisimmät vikatilanteet

Liittymäviat

Palveluviat