Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Matkapuhelin > Huawei E353 -asetukset

Huawei E353 -asetukset

Ohjeet ja vinkit

Tällä sivulla opastetaan, kuinka Huawei E353 -nettitikun verkkohallintasivulla tarkistetaan internetasetukset ja muutetaan verkkoasetuksia.

Verkkohallintasivun avaaminen

1. Varmista, että nettitikun ja tietokoneen tai laitteen välinen yhteys on muodostettu oikein.
  2. Käynnistä internet-selain ja kirjoita osoitteeksi http://192.168.1.1
  3. Mikäli PIN-koodikysely on päällä, kysyy verkkohallintasivu sitä. Oletus-PIN on 0000.
Verkkohallinnan asetukset-sivun kautta pääset tarkistamaan internetasetukset sekä tekemään verkkovalinnan.
  • Laitteeseen on valmiiksi tallennettu Soneran asetukset. Sinun ei tarvitse luoda tai muuttaa itse asetuksia käyttääksesi laitetta, joten älä tee ohjatun asetussovelluksen mukaisia asennuksia.

Internetasetusten tarkistaminen

1. Valitse Verkkohallinta-sivulla Asetukset > Prof. Hallinta.
2. Oletusyhteytenä on Soneran asettamat internetasetukset. Kohdassa Profiilinimi tulee lukea Sonera (oletus) ja kohdassa APN tulee lukea internet.

Verkon valinta

Tietokoneen lukitus käyttämään vain 3G-verkkoa
1. Katkaise yhteys, jotta pääset muokkaamaan asetuksia.
2. Valitse Verkkohallinta-sivulla Asetukset > Verkkoasetukset. Valitse Verkkotyyppi-valikosta Vain 3G. Valitse Käytä.
Huomioithan, että lukitessasi ohjelman käyttämään vain 3G-verkkoa, ei yhteys toimi 3G-verkon ulkopuolella lainkaan.