Etusivu > Asiakastuki > Ohjeet ja vinkit: Matkapuhelin > Huawei B593 (4G-modeemi)

Huawei B593 (4G-modeemi)

Ohjeet ja vinkit

Huawei B593 on Huawein valmistama modeemi ja reititin, joka tukee myös 4G-verkkoa. Laitteen tukemat taajuudet ovat:

• 2G: EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900 MHz
  • 3G: HSUPA/HSDPA/UMTS/DC-HSPA+ 900/2100 MHz
  • 4G: LTE 800/900/1800/2100/2600 MHz

Ominaisuudet

Portit
  • 4 x LAN
  • 2 x USB
Wi-Fi kyllä (802.11 b/g/n)
Lisäantennipaikka kyllä
Lähetysnopeus 4G (max)
  • Verkosta 100 Mbit/s
  • Verkkoon 50 Mbit/s
Lähetysnopeus 3G (max)
  • Verkosta 42,2 Mbit/s
  • Verkkoon 5,76 Mbit/s
Koko 190 mm x 35 mm x 176 mm
Paino n. 500g

Yhteensopivuus

Valmistaja ei ilmoita toimivuutta.
Vaatii ohjelmistopäivityksen.
Ei testattu tai valmistaja ei ilmoita toimivuutta.
Valmistaja ilmoittaa toimivaksi.
Windows 2000 Windows XP Windows Vista
Windows 7 Windows 8 Mac OS 10.5
Mac OS 10.6 Mac OS 10.7 Linux

Kuva

1. POWER-merkkivalo 2. WLAN-merkkivalo 3. WPS-merkkivalo 4. TEL-merkkivalo 5. MODE-merkkivalo
6. SIGNAL-merkkivalo 7. SIM-korttipaikka 8. POWER-painike 9. USB-portti 10. Virtalähteen paikka
11. USB-portti 12. TEL-portit 13. LAN-portit 14. LAN-merkkivalot 15. WPS-painike
16. RESET-painike 17. WLAN-painike

Käyttöönotto

1. Laita SIM-kortti sille varattuun SIM-korttipaikkaan.
  2. Kytke virtajohto modeemiin ja pistorasiaan.
  3. Kytke tietokone ja mahdolliset muut laitteet modeemin LAN ja USB -portteihin.
  4. Käynnistä modeemi POWER-painikkeesta.

Tietokoneen yhdistäminen modeemiin WLAN-yhteydellä

1. Käynnistä modeemi POWER-painikkeesta.
  2. Varmista merkkivalosta, että WLAN on käytössä. Voit ottaa WLAN-toiminnon käyttöön ja pois käytöstä pitämällä WLAN-painiketta painettuna yli 3 sekunnin ajan.
  3. Valitse tietokoneen langattomien verkkojen luettelosta verkko, jonka SSID-nimi on sama kuin modeemin nimi ja paina yhdistä. Syötä verkon suojausavain.
    • Huom! SSID-nimi ja verkon suojausavain löytyvät modeemin taakse kiinnitetystä tarrasta.
    • Voit tarkistaa ja muuttaa WLAN-verkon suojausasetuksia verkkohallintasivulla kohdassa Yleiset asetukset > WLAN-asetukset > Tietoturva.
  4. Mikäli PIN-koodikysely on päällä, kirjaudu verkkohallintasivulle (http://192.168.1.1) ja syötä oikea PIN-koodi sille varattuun kenttään.

Modeemin tila

Merkkivalo Modeemin tila Kuvaus
MODESininenTämä merkkivalo on jatkuvasti sininen, kun modeemi on muodostanut yhteyden 4G-verkkoon, mutta mitään tietoja ei siirretä. Merkkivalo vilkkuu sinisenä, kun tietoja siirretään.
MODEVihreäTämä merkkivalo on jatkuvasti vihreä, kun modeemi on muodostanut yhteyden 3G-verkkoon, mutta mitään tietoja ei siirretä. Merkkivalo vilkkuu vihreänä, kun tietoja siirretään.
MODEOranssiTämä merkkivalo on jatkuvasti oranssi, kun modeemi on muodostanut yhteyden 2G-verkkoon, mutta mitään tietoja ei siirretä. Merkkivalo vilkkuu oranssina, kun tietoja siirretään.
MODEValkoinenTämä merkkivalo vilkkuu valkoisena, kun modeemi muodostaa yhteyttä langattomaan verkkoon.
MODEPunainenTämä merkkivalo on jatkuvasti punainen, kun modeemi ei onnistu muodostamaan yhteyttä langattomaan verkkoon tai modeemi ei pääse langattomaan verkkoon.
MODEMulberryTämä merkkivalo palaa, kun SIM-korttia ei tunnisteta tai PIN-koodia ei ole annettu tai PIN-koodin tarkistus epäonnistuu.
WLANPäälläWLAN-toiminto on päällä.
LAN1-LAN4PäälläTämä merkkivalo palaa, kun tietokone tai muu laite on liitetty LAN-porttiin.
SIGNALPäälläMitä useampi palkki palaa, sitä voimakkaampi langaton signaali on.

Verkkohallintasivu

Modeemin verkkohallintasivulla voit mm. tarkistaa ja muuttaa internet- ja suojausasetuksia. Hallintasivulta löydät myös kattavat ohjeet laitteelle.

Verkkohallintasivun avaaminen

1. Varmista, että nettitikun ja tietokoneen tai laitteen välinen yhteys on muodostettu oikein.
  2. Käynnistä internet-selain ja kirjoita osoitteeksi http://192.168.1.1
  3. Mikäli PIN-koodikysely on päällä, kysyy verkkohallintasivua sitä. Oletus-PIN on 0000.

Lue lisää: Verkkohallintasivun asetukset

Ongelmatilanteet

Lue lisää aiheesta sivulla: Liikkuvan laajakaistan vikatilanteet

Huawei B593 ohjelmistopäivitys

Ohjelmistopäivitys lisää tuen muillekin kuin laitteen mukana toimitetuille ulkoisille antenneille

1. Lue ohjeet ensin
  2. Lataa ohjelmistopäivitys tästä