Euron Sunnuntai

Ohjeet ja vinkit

Euron Sunnuntailla voit puhua puhelimessa sunnuntaisin rajattomasti ja maksat koko päivän puheluista enintään yhden euron.

Huom! Euron Sunnuntai on jatkossa tilattavissa ainoastaan Sonera Perus tai Minun Sonera -liittymään. Mikäli et tee muutoksia nykyiseen Minun Sonera -liittymääsi, palvelu säilyy voimassa normaalisti nykyisen sopimuskauden loppuun saakka. Palvelu poistuu, jos päivität liittymäsi Sonera Sopiva -liittymään.

Kuvaus

Euron Sunnuntailla voit puhua puhelimessa sunnuntaisin rajattomasti ja maksat koko päivän puheluista enintään yhden euron. Määräaikaisen sopimuskauden pituus on 12 kk. Kun sopimuskausi päättyy, päättyy myös edun voimassaolo.

Edun piiriin kuuluvat puhelut sunnuntaisin klo 00.00-24.00:

  • Puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin
  • Kotisoittopuhelut
  • Vastaajaan soitetut puhelut


Soitot ulkomaille, yritys- ja palvelunumeroihin sekä DNA:n prepaid-liittymiin eivät kuulu edun piiriin. DNA:n prepaid-ehto koskee soittoja 04147-, 04148-, 04149-, 04156-, 04157-, 04158-, 04170-, 04177-, 04178-, 04491- ja 04492 -alkuisiin numeroihin.

Laskutus

Sunnuntaina soittamistasi puheluista laskutetaan enintään yksi euro. Mikäli soittojen laskutettava summa jää alle yhden euron, laskutetaan sinulta todellinen summa (esim. puheluiden laskutettava summa on yhteensä 0,46€, vain ko. summa laskutetaan sinulta).

Euron Sunnuntai toimii myös Minun Sonera –liittymissä, joissa on puhepaketti. Tällöin sinulta ei laskuteta erikseen yhtä euroa/sunnuntai, vaan Euron Sunnuntaihin sisältyvät puhelut kuluttavat pakettien minuutteja yhteensä enintään yhden euron arvosta. Esim. Minun Sonera Puhepaketti 350 minuuttihinta on n. 0,057 ja yksi euro tulee täyteen, kun olet puhunut n. 18 minuuttia.

Euron Sunnuntai toimii myös Huolettoman kanssa. Käytännössä samalla tavalla kuin muissakin puhepaketeissa eli sinulta ei laskuteta erikseen yhtä euroa/sunnuntai, vaan Euron Sunnuntaihin sisältyvät puhelut kuluttavat pakettien minuutteja yhteensä enintään yhden euron arvosta. Euroa vastaava minuuttimäärä lasketaan Huolettomassa kyseisenä päivänä voimassa olevan puhepaketin mukaisesti.

Kerryttämäsi edun suuruuden näet matkapuhelinlaskultasi.

Etuohjelmasta mahdollisesti saamasi etu ilmaisesta puheajasta ei kulu sunnuntaisin, mikäli sinulla on Euron Sunnuntai –palvelu.

Irtisanominen

Määräaikainen sopimus estää liittymän irtisanomisen. Voit tarkistaa määräaikaisen sopimuskauden keston Omilta Sivuilta Liittymänhallinnasta.

Numero on mahdollista siirtää toiselle operaattorille. Tällöin sinulta laskutetaan liittymätyypin mukaiset jäljellä olevat kuukausimaksut loppulaskulla kertamaksuna.

Mikäli et ole uudistanut sopimustasi, päättyy määräaikainen sopimus automaattisesti sopimuskauden loppuun.

Katso myösOhjeet