HOASNET?

Keskustelua laajakaistaliittymän tilaamisesta, toimitusajoista ja mahdollisista liittymään tarvittavista muutoksista esim. nopeudennostoista.

HOASNET?

ViestiKirjoittaja mertsuli » 10 Tammi 2011, 15:15

Muutimme juuri hoaskotiin, jossa kolmesta huoneesta kahdessa toimii soneran hoasnet. Pystyykö yhden huoneen nettiyhteyden vaihtamaan toiseen huoneeseen, sillä makuuhuoneessa internet on tarpeeton ja kahdessa muussa huoneessa tarpeellinen? Yritin soittaa soneran asiakaspalveluun, mutta puheautomaatti oli turhan hankala, koska meille internet kuuluu vuokraan eikä näin ollen mitään laskun mukana tulleita asiakasnumeroita meiltä löydy.
mertsuli
 
Viestit: 1
Liittynyt: 10 Tammi 2011, 15:07

Re: HOASNET?

ViestiKirjoittaja Tapio » 12 Tammi 2011, 17:21

Uuden asukkaan kuuluisi saada HOASilta ohjeet kuinka asunnon laajakaistayhteys/yhteydet aktivoidaan. Ellei nyt toimivia yhteyksiä ole teidän osaltanne aktivoitu, ne toimivat vielä edelliseten asukkaiden jäljiltä.

HOAS-asunnoissa on ethernet-verkko ja jokaisen huoneen yhteys on oma liittymänsä. Se liittymä alkaa toimimaan, josta aktivointi tehdään. Tietyn huoneen liittimestä tehty yhteyden aktivointi ei vaikuta millään tavalla saman asunnon toisten huoneiden yhteyksiin. Aktivointi tapahtuu rekisteröitymissivun kautta, johon selain pakko-ohjautuu, ellei yhteys datapistokkeen kautta ole auki internetiin.

Kun aktivoit liittymän HOASin ohjeiden mukaisesti, tee se sen huoneen datapistokkeen kautta jossa haluat yhteyden toimivan. Jokaisella asukkaalla on mahdollisuus aktivoida käyttöön yksi HOASnet-liittymä, joten kun nyt toimiva (edellisen asukkaan) yhteys katkeaa toisesta huoneesta, sen voi aktivoida uudelleen saman asunnon toisen asukkaan nimiin.

Lainaus HOASin sivuilta: HOASnetin liittymäpaketin saat vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä omasta aluetoimistostasi. Liittymän käyttöönottoa ja käyttöä varten tarvitset Ethernet-liitännäisen laitteen, RJ-välijohdon sekä Hoasin asiakasnumerosi. Hoasin asiakasnumero löytyy vuokrasopimuksestasi H/A/P alku + kuuden numeron numerosarja.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit.
Avatar
Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
 
Viestit: 1909
Liittynyt: 04 Loka 2010, 14:27


Paluu Tilaus, toimitus ja muutokset  • Samankaltaiset aiheet
    Kirjoittaja
    Vastaukset
    Luettu