Laajakaista ja lankapuhelinliittymä

Keskustelua laajakaistaan liittyvistä teknisistä ongelmista, mm. mahdollisista verkkovioista ja yhteensopivuusongelmista.

Laajakaista ja lankapuhelinliittymä

ViestiKirjoittaja Sandeliini » 01 Elo 2010, 14:12

Hei,

Meillä oli aikoinaan ISDN-liittymä ja tätä varten hankittiin lankapuhelinliittymä. Jouduimme melko pitkään käyttämään ISDN-liittymää, koska asumme haja-asutusalueella. Laajakaista meillä on ollut käytössä jo useamman vuoden. Laajakaistayhteys toimii "kolmipäisen puhelintöpselin" kautta. Joskus alkuaikoina sain vastauksen asiakaspalvelusta, että lankapuhelinliittymää ei voi lopettaa, koska sitä tarvitaan laajakaistayhteyden ylläpitämiseen...mutta eihän siinä ole mitään logiikkaa?

Tarvitseeko meidän todella pitää lankapuhelin liittymä voimassa laajakaistan takia,eikö sen pitäisi toimia ilman lankapuhelinliittymääkin?

Laajakaista itsestään on jo kallis (tuplasti sen hintainen kuin kahdessa viereisessä kaupungissa) ja kun laskulla laskutetaan myös lankaliittymän kuukausimaksu niin lasku on jopa 100 euroa/kk. Suolainen hinta yhteydestä joka pätkii usein. Langatonta laajakaistaa tänne ei saa.
Sandeliini
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Elo 2010, 13:57

Re: Laajakaista ja lankapuhelinliittymä

ViestiKirjoittaja Sonera-asiantuntija » 03 Elo 2010, 09:41

Nykyinen ADSL-liittymäsi toimii ilman lankapuhelinliittymää, joten laajakaistan takia lankapuhelinta ei tarvitse säilyttää.

Laajakaistaliittymäsi määräaikainen sopimus loppuu marraskuussa. Silloin on hyvä hetki kysyä tarjousta uuden määräaikaisen sopimuksen tekemiseksi ja valita itselle sopivin tarjouskampanja.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
Avatar
Sonera-asiantuntija
Sonera Asiakaspalvelu
 
Viestit: 5686
Liittynyt: 20 Helmi 2009, 10:42


Paluu Tekniset ongelmatilanteet  • Samankaltaiset aiheet
    Kirjoittaja
    Vastaukset
    Luettu