nettiongelma

Keskustelua laajakaistaan liittyvistä teknisistä ongelmista, mm. mahdollisista verkkovioista ja yhteensopivuusongelmista.

nettiongelma

ViestiKirjoittaja kelitox » 15 Syys 2012, 19:17

Hei! Tuskailin kaksi päivää netin toimimattomuuden vuoksi. Haluaisin tietää, että kun lähetätte viihdepaketin muutatteko asetuksia niin, että entinen modeemi ei pelaa. Sain yöllä viestin, että reititin on lähetetty ja seuraavina päivinä ei laajakaista pelannut.Vai oliko tämä vain sattumaa? Vika oli kuitenkin Telewell-modeemissa, joka on teiltä tullut kolme kuukautta sitten. Millainen takuu tällä modeemilla on?
kelitox
 
Viestit: 15
Liittynyt: 15 Syys 2012, 19:04

Re: nettiongelma

ViestiKirjoittaja Heikki- » 17 Syys 2012, 12:48

Hei kelitox!

Tässä tilanteessa käyttökatkoksen aiheutti varmastikin juuri tuo vaihto Viihdepakettiin. Uusi liittymä on ehditty kytkeä jo ennen kuin uudet laitteet ovat saapuneet perille. Veikkaisin siis, että vanhassa modeemissa ei sinänsä ole mitään vikaa. Oletko ottanut uuden reitittimen jo käyttöön? Toimiiko yhteys taas normaalisti?
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa _http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit.

Löydät meidät myös Facebookista _http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä _http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Avatar
Heikki-
Sonera Asiakaspalvelu
 
Viestit: 495
Liittynyt: 08 Kesä 2012, 11:19

Re: nettiongelma

ViestiKirjoittaja kelitox » 18 Syys 2012, 04:56

Hei!

Kyllä netti alkoi toimia heti, kun sain tuon viihdepaketin reitittimen. Ehti vaan tulla monta harmaata hiusta, kun oli pari päivää, ettei saanut yhteyttä.
kelitox
 
Viestit: 15
Liittynyt: 15 Syys 2012, 19:04


Paluu Tekniset ongelmatilanteetcron